Reviews

Reviews

Wat anderen zeggen

"Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met AGIN Timmermans. Omdat de lijnen kort zijn en juridische kennis in huis is, kunnen wij er op vertrouwen dat er altijd snel en op deskundige wijze gevolg wordt geven aan onze verzoeken.”

Kathelijne de Nijs

Advocaat - Senior Associate HSA Lawyers, Den Haag

“Er is een duidelijke communicatie naar de opdrachtgever, afspraken worden nagekomen en er wordt naar de persoonlijks situatie van de client (de crediteur) gekeken voordat men overgaat tot incasseren, iets wat bij ons als zeer sociaal overkomt.

Dit wordt door DRG VvE Beheer als zeer prettig ervaren en wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met AGIN Timmermans.”

 DRG VvE Beheer B.V. 

Taco de Graaf (eigenaar van DRG VvE Beheer BV), Voorburg/Rijswijk

“AGIN Timmermans komt haar afspraken na en denkt met je mee als executie lastig blijkt te zijn, dat is fijn."

Dhr mr I.A. van Rooij

Van Rooij & Pijnacker Procesadvocaten, Tilburg

"In aanvulling op mijn kantoorgenoot merk ik nog op: AGIN Timmermans neemt iedere opdracht snel in behandeling en houdt mij nauwkeurig van het verdere verloop op de hoogte.”

Hans Pijnacker

Van Rooij & Pijnacker Procesadvocaten, Tilburg

“Als medewerker Incasso van een groot bedrijf als Sedgwick, met zijn uitdagende en diverse debiteurenportefeuille, is het soms helaas niet te vermijden dat een dossier moet worden overgedragen aan een deurwaarder.
Wij werken gelukkig al jaren naar volle tevredenheid met AGIN Timmermans, waardoor wij er ook na overdracht overtuigd van zijn dat de vordering alsnog wordt geïncasseerd. Los van de positieve resultaten is de communicatie met AGIN daarnaast altijd uitstekend en correct. Tussen het aanbieden van een dossier door ons en het in behandeling nemen door AGIN Timmermans zit vaak nog geen 60 minuten tijd. Dat verdient een pluim."

Maurice van Maalsen

Credit Management Sedgwick TPA, Rotterdam


"Ruim 10 jaar lang hebben wij al een tevreden samenwerking met ons gerechtsdeurwaarderskantoor AGIN Timmermans. AGIN Timmermans verzorgt al geruime tijd de incassotrajecten voor ons naar volle tevredenheid.
De reden dat wij voor AGIN hebben gekozen is hun laagdrempeligheid in het contact, we communiceren op een heel fijne manier. Met hun kennis van zaken hebben wij al veel succes behaald in lange openstaande vorderingen. Ook het dossier online/opdrachtgeversportaal gedeelte is erg makkelijk, betalingen en communicatie omtrent alle lopende dossiers is voor ons als opdrachtgever allemaal inzichtelijk."

Anne-Fleur van Loon

de Jonge | Auto Poppe Zeeland

"AGIN Timmermans is voor ons al jaren een betrouwbare partner in deurwaardersland, die haar afspraken nakomt en meedenkt met de klant."

Miriam van Ruijven

BG. Legal - Afd. Incasso, 's Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg

“Wij zijn heel content met onze jarenlange samenwerking met AGIN Timmermans. Zij snappen onze vragen over het executierecht als geen ander en geven snel en adequaat antwoord en advies. Bovendien hebben we op menselijk vlak een prettig persoonlijk contact.”

Robin Schelvis

Forward Advocaten, Tilburg

Resultaatgericht incasseren op maat MET oog voor de klant-debiteur, de mens achter de schulden?

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?