$type=slider$snippet=hide$meta=0$cate=0$count=12$show=home

$type=ticker$meta=0$sp=10000$readmore=0$snippet=0$columns=4$count=9$show=home

$type=three$c=3$h=250$meta=0$show=home

Reviews - Dit zeggen onze opdrachtgevers over ons:

 


“Er is een duidelijke communicatie naar de opdrachtgever, afspraken worden nagekomen en er wordt naar de persoonlijks situatie van de client (de crediteur) gekeken voordat men overgaat tot incasseren, iets wat bij ons als zeer sociaal overkomt.

Dit wordt door DRG VvE Beheer als zeer prettig ervaren en wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met AGIN Timmermans.”

 DRG VvE Beheer B.V. | Taco de Graaf (eigenaar van DRG VvE Beheer BV), Voorburg/Rijswijk - november 2020 

 

"Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met AGIN Timmermans. Omdat de lijnen kort zijn en juridische kennis in huis is, kunnen wij er op vertrouwen dat er altijd snel en op deskundige wijze gevolg wordt geven aan onze verzoeken.” 

 Kathelijne de Nijs | advocaat - Senior Associate HSA Lawyers, Den Haag - september 2020

 

“AGIN Timmermans komt haar afspraken na en denkt met je mee als executie lastig blijkt te zijn, dat is fijn."

 Dhr mr I.A. van Rooij | Van Rooij & Pijnacker Procesadvocaten, Tilburg -  augustus 2020


"In aanvulling op mijn kantoorgenoot merk ik nog op: AGIN Timmermans neemt iedere opdracht snel in behandeling en houdt mij nauwkeurig van het verdere verloop op de hoogte.” 
Hans Pijnacker | Van Rooij & Pijnacker Procesadvocaten, Tilburg - juli 2020


"Als medewerker Incasso van een groot bedrijf als Sedgwick, met zijn uitdagende en diverse debiteurenportefeuille, is het soms helaas niet te vermijden dat een dossier moet worden overgedragen aan een deurwaarder. 
Wij werken gelukkig al jaren naar volle tevredenheid met AGIN Timmermans, waardoor wij er ook na overdracht overtuigd van zijn dat de vordering alsnog wordt geïncasseerd. Los van de positieve resultaten is de communicatie met AGIN daarnaast altijd uitstekend en correct. Tussen het aanbieden van een dossier door ons en het in behandeling nemen door AGIN Timmermans zit vaak nog geen 60 minuten tijd. Dat verdient een pluim."

 Maurice van Maalsen | Credit Management Sedgwick TPA, Rotterdam - juli 2020


"Ruim 10 jaar lang hebben wij al een tevreden samenwerking met ons gerechtsdeurwaarderskantoor AGIN Timmermans. AGIN Timmermans verzorgt al geruime tijd de incassotrajecten voor ons naar volle tevredenheid.
De reden dat wij voor AGIN hebben gekozen is hun laagdrempeligheid in het contact, we communiceren op een heel fijne manier. 
Met hun kennis van zaken hebben wij al veel succes behaald in lange openstaande vorderingen. 
Ook het dossier online/opdrachtgeversportaal gedeelte is erg makkelijk, betalingen en communicatie omtrent alle lopende dossiers is voor ons als opdrachtgever allemaal inzichtelijk." 

 Anne-Fleur van Loon – de Jonge | Auto Poppe Zeeland - juni 2020

 

"AGIN Timmermans is voor ons al jaren een betrouwbare partner in deurwaardersland, die haar afspraken nakomt en meedenkt met de klant."

 Miriam van Ruijven | BG. Legal - Afd. Incasso, 's Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg - juni 2020


“Wij zijn heel content met onze jarenlange samenwerking met AGIN Timmermans. Zij snappen onze vragen over het executierecht als geen ander en geven snel en adequaat antwoord en advies. Bovendien hebben we op menselijk vlak een prettig persoonlijk contact.”

Robin Schelvis | Forward Advocaten, Tilburg - april 2020











$type=list$c=20$m=0$show=/p/opdrchtgevers.html

$type=list$c=20$m=0$show=/p/debiteuren.html

$type=three$c=9$m=0$h=200$p=1$show=/p/extra-informatie.html

$type=one$c=5$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/tips-advies.html

$type=blogging$c=10$meta=0$p=1$show=/p/faq.html

$type=three$c=9$au=0$cm=0$h=200$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=two$h=170$meta=0$rm=0$snip=0

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$h=318$hide=/p/nieuws.html

Naam

archief,20,debiteuren,33,disciplines,8,extra,51,in de kijker,64,locaties,3,MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen),23,nieuws,85,nieuwsbrief,45,opdrachtgevers,58,SVI,3,SVI (Sociaal Verantwoord Incasseren),25,team,15,
ltr
static_page
AGIN Timmermans: Reviews - Dit zeggen onze opdrachtgevers over ons:
Reviews - Dit zeggen onze opdrachtgevers over ons:
AGIN Timmermans
https://www.agintimmermans.nl/p/reviews-dit-zeggen-onze-opdrachtgevers.html
https://www.agintimmermans.nl/
https://www.agintimmermans.nl/
https://www.agintimmermans.nl/p/reviews-dit-zeggen-onze-opdrachtgevers.html
true
2122490664212028938
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Lees meer Antwoord Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy