Reviews

Reviews

Wat anderen zeggen

"Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met AGIN Timmermans. Omdat de lijnen kort zijn en juridische kennis in huis is, kunnen wij er op vertrouwen dat er altijd snel en op deskundige wijze gevolg wordt geven aan onze verzoeken.”

Kathelijne de Nijs

Advocaat - Senior Associate HSA Lawyers, Den Haag

“Er is een duidelijke communicatie naar de opdrachtgever, afspraken worden nagekomen en er wordt naar de persoonlijks situatie van de client (de crediteur) gekeken voordat men overgaat tot incasseren, iets wat bij ons als zeer sociaal overkomt.

Dit wordt door DRG VvE Beheer als zeer prettig ervaren en wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met AGIN Timmermans.”

 DRG VvE Beheer B.V. 

Taco de Graaf (eigenaar van DRG VvE Beheer BV), Voorburg/Rijswijk

“AGIN Timmermans komt haar afspraken na en denkt met je mee als executie lastig blijkt te zijn, dat is fijn."

Dhr mr I.A. van Rooij

Van Rooij & Pijnacker Procesadvocaten, Tilburg

"In aanvulling op mijn kantoorgenoot merk ik nog op: AGIN Timmermans neemt iedere opdracht snel in behandeling en houdt mij nauwkeurig van het verdere verloop op de hoogte.”

Hans Pijnacker

Van Rooij & Pijnacker Procesadvocaten, Tilburg

“Als medewerker Incasso van een groot bedrijf als Sedgwick, met zijn uitdagende en diverse debiteurenportefeuille, is het soms helaas niet te vermijden dat een dossier moet worden overgedragen aan een deurwaarder.
Wij werken gelukkig al jaren naar volle tevredenheid met AGIN Timmermans, waardoor wij er ook na overdracht overtuigd van zijn dat de vordering alsnog wordt geïncasseerd. Los van de positieve resultaten is de communicatie met AGIN daarnaast altijd uitstekend en correct. Tussen het aanbieden van een dossier door ons en het in behandeling nemen door AGIN Timmermans zit vaak nog geen 60 minuten tijd. Dat verdient een pluim."

Maurice van Maalsen

Credit Management Sedgwick TPA, Rotterdam

"Ruim 10 jaar lang hebben wij al een tevreden samenwerking met ons gerechtsdeurwaarderskantoor AGIN Timmermans. AGIN Timmermans verzorgt al geruime tijd de incassotrajecten voor ons naar volle tevredenheid.
De reden dat wij voor AGIN hebben gekozen is hun laagdrempeligheid in het contact, we communiceren op een heel fijne manier. Met hun kennis van zaken hebben wij al veel succes behaald in lange openstaande vorderingen. Ook het dossier online/opdrachtgeversportaal gedeelte is erg makkelijk, betalingen en communicatie omtrent alle lopende dossiers is voor ons als opdrachtgever allemaal inzichtelijk."

Anne-Fleur van Loon

de Jonge | Auto Poppe Zeeland

"AGIN Timmermans is voor ons al jaren een betrouwbare partner in deurwaardersland, die haar afspraken nakomt en meedenkt met de klant."

Miriam van Ruijven

BG. Legal - Afd. Incasso, 's Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg

“Wij zijn heel content met onze jarenlange samenwerking met AGIN Timmermans. Zij snappen onze vragen over het executierecht als geen ander en geven snel en adequaat antwoord en advies. Bovendien hebben we op menselijk vlak een prettig persoonlijk contact.”

Robin Schelvis

Forward Advocaten, Tilburg

"De kracht van AGIN Timmermans zit 'm in de korte lijntjes en het strategisch meedenken. Wij zijn blij met deze fijne samenwerking!"

Lise Proenings

PURA advocaten, Deurne

"Beveland Wonen ervaart de samenwerking met AGIN Timmermans als zeer positief. AGIN Timmermans is een gerechtsdeurwaarder die haar werk vlot, maar ook zorgvuldig uitvoert. Wij zijn bovendien zeer te spreken over de juridische ondersteuning die wij van AGIN Timmermans ontvangen."

Amal Abarbri

Medewerkster huurincasso Beveland wonen, Goes.

"Het team van AGIN Timmermans Huurzaken zorgt voor een persoonlijke sfeer waarin alles bespreekbaar is met elkaar. Ze denken pro-actief met ons mee, signaleren trends maar staan ook zeker open voor de trends die wij als klant van/over hen signaleren."
​​​​​​​
"De incassomedewerkers hebben verstand van zaken en zijn klantvriendelijk, tegen ons als hun klant, maar ook tegen onze klanten. Ook voor praktisch juridisch advies zit je bij AGIN Timmermans goed."

Linda Wagemakers

Specialist Huurincasso​​​​​​​

“Twee jaar geleden ben ik voor een dossier in contact getreden met AGIN Timmermans. Sindsdien besteed ik alles uit aan mijn directe contactpersoon bij AGIN Timmermans. Op al mijn verzoeken reageert zij (en ook haar collega’s) altijd zeer vlot en zorgvuldig. Je kan heel snel met haar schakelen over stappen in een dossier, waar ze goed over meedenkt en oplossingen aanreikt.

​​​​​​​Ik ben in sommige dossiers waar met een andere gerechtsdeurwaarder werd gewerkt recent overgestapt naar AGIN Timmermans. Keep up the good work! Niets anders dan lof voor de wijze waarop jullie werken.

Canan Uluman

Advocaat bij Stichting Achmea
​​​​​​​Rechtsbijstand, Apeldoorn.

Inmiddels werk ik alweer 4 jaar lang met veel plezier samen met AGIN Timmermans. Mijn directe contactpersonen van team Legal staan mij telkens op zeer vlotte en professionele wijze bij, denken goed mee en hanteren korte lijntjes. Dit werkt heel prettig, vooral bij urgente zaken. Op naar vele jaren fijne samenwerking.​​​​​​​

Canan Uluman

Advocaat bij Stichting Achmea Rechtsbijstand | April 2022​​​​​​​

Positieve ervaringen met incasseren van vorderingen, tegen een keurige en duidelijke kostenspecificatie, verder snelle opvolging en reactie termijnen. Redenen voldoende om de samenwerking te continueren.​​​​​​​

C. Vuijk

Homekeur.nl | Februari 2022

Duidelijke communicatie, korte lijnen en fijne gesprekspartner.​​​​​​​

René de Koeijer

Gemeente Moerdijk incl. de collega's op kantoor die dit mede oppakken | Maart 2022

Prima dienstverlening zowel in ambtelijke stukken afhandeling en afhandeling dossier.

Marten Jeths

Tomlow Advocaten | Februari 2022

Ik heb als particulier een beroep gedaan op AGIN Timmermans en ik ben heel tevreden over de eerlijke adviezen en hulp die ik gekregen heb.

Y. Van Wanrooij

Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening van AGIN Timmermans. Voor een advocatenkantoor is het belangrijk om met een goede deurwaarder samen te werken. Er zitten haastklussen tussen, die vragen om een snelle, adequate behandeling en dan is het fijn om te weten dat je bij AGIN Timmermans altijd terecht kan. De service is heel goed, het contact prettig en er wordt vlot geacteerd op vragen en verzoeken. Wij zijn ook bijzonder te spreken over het executeren van vonnissen. De ervaring leert dat deurwaarders dat stuk van de praktijk niet altijd even voortvarend ter hand nemen, maar AGIN Timmermans doet dat zeker wel.

Salomons Beelaerts Advocaten | Januari 2023

Resultaatgericht incasseren op maat MET oog voor de klant-debiteur, de mens achter de schulden?

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?