Bent u advocaat

Bent u advocaat

AGIN Timmermans Legal

Dan verwacht u snelle en deskundige dienstverlening van ons. Dat begrijpen wij. Exclusief voor de advocatuur hebben wij een aparte afdeling -AGIN Timmermans Legal- met ervaren medewerkers die proactief met u meedenken en u snel en adequaat van dienst zijn.

Meedenken - informeren - adviseren

Wij zijn uw deskundige partner bij het bepalen van de beste strategie, maar ook in het controleren en aanvullen van uw stukken. Door samen op te trekken en met u mee te denken, komt u tot het beste resultaat. Omdat u uw klant het juiste advies wilt geven is goed geïnformeerd zijn van groot belang. Ook tijdens het executeren van uw vonnis houden wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Vaste contactpersonen, korte lijnen, snel schakelen

Of het nu gaat om een losse opdracht of een executiedossier, bij ons heeft u een vast contactpersoon bij wie u terecht kunt voor al uw vragen. En mocht het nodig zijn dan wordt direct contact opgenomen met één van onze gerechtsdeurwaarders. De lijnen bij AGIN Timmermans Legal zijn kort waardoor we snel kunnen schakelen. Dat scheelt u tijd en geld.

Transparant

Als opdrachtgever wilt u inzicht hebben in uw opdracht, de fase waarin deze zich bevindt, de uitgebrachte stukken en ingekomen informatie. Wij informeren u uitgebreid. Bovendien geeft ons opdrachtgeversportaal realtime inzicht, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Betekening snel geregeld

U houdt van een snelle reactie? Na ontvangst van uw opdracht heeft u de ambtelijke stukken binnen 6 dagen in huis. Heeft het spoed? Dan regelen wij het dezelfde dag nog. Zo loopt uw dossierbehandeling geen onnodige vertraging op.

Expert in bijzondere beslagen

Heeft u expertise nodig bij het leggen van bijzondere beslagen zoals scheeps-, bewijs- en aandelenbeslagen? Of wilt u voorafgaand of tijdens de procedure informatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden? Ook hierin is het team van AGIN Timmermans Legal uw sparringpartner.

Advocatenlijn 24/7 bereikbaar

Omdat wij weten dat u als advocaat ook buiten kantooruren de deurwaarder dringend nodig kan hebben zijn wij voor spoedopdrachten 24/7 bereikbaar via het speciale spoednummer 088 4 11 12 77.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Mail uw opdracht naar legal@agintimmermans.nl of bel tijdens kantooruren T 088 411 12 13

SPOEDLIJN T 088 4 11 12 77

Kennis maken met ons team? Klik hier voor uw contactpersonen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kennis maken met ons team? Klik hier voor uw contactpersonen.

legal@agintimmermans.nl

Extra expertise nodig bij uw zaken van ons AGIN Timmermans Team of een deurwaarder na kantooruren?

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?