Over AGIN Timmermans

Over ons

Wij incasseren resultaatgericht met oog voor de schuldenaar, de klant-debiteur.

AGIN Timmermans is in 1976 opgericht als familiebedrijf en telt inmiddels vestigingen in Rotterdam, Tilburg en Bergen op Zoom. Het is onze missie om voor opdrachtgevers resultaatgericht te incasseren MET oog voor de mens achter de schulden. We zijn trots op ons ambt en leveren met passie voor onze beroepsgroep een bijdrage aan het goed laten functioneren van de rechtsstaat.

Ontzorgend en klantgericht voor opdrachtgevers

Als gerechtsdeurwaardersorganisatie en incassopartner fungeren wij als verlengstuk voor onze opdrachtgevers. Heeft u openstaande vorderingen en kiest u voor AGIN Timmermans?

​​​​​​​Wij ontzorgen u met deskundige en klantgerichte dienstverlening en uitstekende representatie bij uw klant-debiteuren. Vorderingen incasseren we resultaatgericht maar met oog voor de mens achter de schulden en we stellen alles in het werk om de klantrelatie van onze opdrachtgevers en hun klant-debiteuren waar mogelijk in tact te laten.

Met onze opdrachtgevers gaan wij duurzame partnerships aan met heldere afspraken en tegen eerlijke tarieven. Wij bedienen hen met een deskundig en gedreven team professionals en vooral met heel veel plezier.

Snel, adequaat en servicegericht voor de advocatuur en het notariaat

Wij zijn er trots op dat we ambtshandelingen voor advocatenkantoren door heel Nederland mogen uitvoeren. Ons specialistische team AGIN Timmermans Legal helpt advocatuur en notariaat met advies en uitvoering, hoe complex uw zaak ook is. Voor spoedbeslagen en -exploten buiten kantooruren kunt u contact opnemen met onze advocatenlijn 088 411 12 77.

Maatschappelijk betrokken en oplossingsgericht voor debiteuren

Wij staan voor sociaal verantwoord en maatschappelijk betrokken incasseren: een manier van werken waarbij we verder gaan dan alleen een incassotraject. We kijken ook welke problematiek er bij klant-debiteuren speelt en hoe we mensen hierbij kunnen helpen.Wij leiden onze medewerkers op om schuldenaren die niet kunnen maar wel willen betalen te helpen met realistische betaalregelingen. 
Wij letten scherp op het voorkomen van onnodige kosten voor klant-debiteuren en gaan een stap verder: bij signalering van een hulpvraag verwijzen we door naar gespecialiseerde hulpverlenende instanties waar wij nauw mee samenwerken. Hierdoor komen we tot oplossingen die voor zowel onze opdrachtgever, de schuldeiser, als de schuldenaar, de klant-debiteur, werken.

We geloven erin dat we door deze manier van werken, mensen met (financiële) problemen écht helpen. Voor deze aanpak zijn wij SVI-gecertificeerd en zijn we inmiddels geregistreerd voor de audits van het keurmerk SRCM (Social & Responsible Credit Management).​​​​​​​

Onze dienstverlening op een rij:
  • Incasso door onze ervaren incassospecialisten
  • Ambtelijke werkzaamheden door onze Gerechtsdeurwaarders
  • Juridische dienstverlening door onze juristen en juridisch medewerkers
  • Advies en uitvoering met korte lijnen en snel schakelen voor advocatuur en notariaat
  • Detachering
  • Opleidingen en trainingen met AGIN Timmermans College.
Onze dienstverlening op een rij:

Resultaatgericht incasseren op maat MET oog voor de klant-debiteur, de mens achter de schulden?

Ons team, uw contactpersonen

Hoe kunnen wij u helpen?