AGIN Timmermans College - cursussen en trainingen

AGIN Timmermans College - cursussen en trainingen

AGIN Timmermans College verzorgt trainingen, cursussen en workshops.

Dit doen wij voor onze medewerkers, maar ook voor opdrachtgevers of externe partijen die hun kennis willen vergroten, voor permanente educatiepunten of ondersteuning wensen bij hun debiteurenbeheer.

Breed aanbod educatietrainingen

Er is keuze uit een breed aanbod van permanente educatietrainingen (met puntentoekenning door de KBvG), incompanytrainingen, coaching of trainingen voor incassomedewerkers, advocaten, juristen en (t.k.)gerechtsdeurwaarders. Altijd op maat, in groepsverband of individueel, volgens uw wensen en behoeften.

​​​​​​​Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust: T 088 411 12 13 of info@agintimmermans.nl

Aanbod voor AGIN Timmermans team

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich continu blijven doorontwikkelen en elke dag met plezier en met de meest actuele kennis van hun vak hun werk doen. Daarom organiseren wij voor hen lunchcolleges via Zoom, of op de AGIN Timmermans locaties. De onderwerpen varieren van de actuele ontwikkelingen in onze branche en bijvoorbeeld beltrainingen, klantgerichtheidstrainingen, workshops over maatschappelijk betrokken incasseren tot aan specialistische juridische onderwerpen, ethiek en agressie, ICT ontwikkelingen en (schuld)hulpverlening.

Met de doorlopende inzet van ons opleidingsinstituut AGIN Timmermans College kunnen wij een constante kwaliteit en een hoge succesfactor garanderen. Juristen en gerechtsdeurwaarders werken in teamverband voor opdrachtgevers die waarde hechten aan een professionele samenwerking, persoonlijk contact en korte lijnen.

Wilt u weten wat de inzet van ons opleidingsinstituut AGIN Timmermans College voor u kan betekenen?

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?