Vacature: Toegevoegd-Gerechtsdeurwaarder


Vacature: Toegevoegd-Gerechtsdeurwaarder bij AGIN Timmermans

Werkgebied: Rotterdam – Midden Nederland

Dienstverband: Parttime tot fulltime (24-40 uur)

Over AGIN Timmermans: AGIN Timmermans is in 1976 opgericht als familiebedrijf en telt drie vestigingen in Rotterdam, Tilburg en Bergen op Zoom.  Het is onze missie om voor opdrachtgevers resultaatgericht te incasseren MET oog voor de mens achter de schulden.

Het sterke team van professionals van AGIN Timmermans houdt van hun vak en beheerst het als geen ander. Kwetsbare schuldenaren helpen we ten volle om tot een sociaal verantwoorde betaaloplossing te komen die voor zowel onze opdrachtgever als voor de schuldenaar goed werkt. Schuldenaren die wel kunnen maar niet willen betalen, kunnen een strak en intensief incassotraject verwachten.

Resultaatgericht incasseren voor onze opdrachtgevers en het vergroten van financiële zelfredzaamheid van schuldenaren zijn één van de belangrijkste kernwaarden van ons werk!

Waarom kiezen voor ons?

·         Flexibiliteit: Door onder andere onze flexibele werktijden, diverse vestigingen en de mogelijkheid om vanuit thuis te starten of thuis te eindigen, lukt het jou om werk en privé perfect in balans te houden.

·         Groeimogelijkheden: We moedigen persoonlijke en professionele groei aan bij AGIN Timmermans. Bij ons krijg je de kans om je kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. We helpen je daarmee graag met een uitgebreid opleidingspakket, waarin jijzelf kiest waarin je wilt groeien.

·         Salaris: Bij AGIN Timmermans weten we je inzet te waarderen en bieden we je onder andere een marktconform salaris, 28 vrije dagen op fulltime basis en een prima pensioenregeling! Ook onze secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto en telefoon, zijn uiteraard goed geregeld!

·         Sociaal toegevoegde waarde: Bij AGIN Timmermans snappen wij dat je het ook belangrijk vindt om op sociaal maatschappelijk gebied het verschil te maken. Niet voor niets zijn wij drager van het SRCM Keurmerk!

Functieomschrijving:

Als toegevoegd-gerechtsdeurwaarder bij AGIN Timmermans ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die we dagelijks van onze diverse groep aan opdrachtgevers krijgen. Denk hierbij niet alleen aan het uitbrengen van exploten, maar bijvoorbeeld ook aan het leggen van complexe beslagen.

Functie-eisen:

  • Afgeronde opleiding tot gerechtsdeurwaarder.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding.
  • Goede kennis van de relevante wet- en regelgeving.
  • Rijbewijs B.

Wat wij bieden:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van het aantal jaren ervaring en juridische kwalificaties.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief pensioenregeling.
  • Auto en telefoon van de zaak
  • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroei binnen ons kantoor.
  • Een collegiale en dynamische werkomgeving.

Sollicitatieprocedure:

Ben jij de gedreven en integere gerechtsdeurwaarder die wij zoeken? Stuur je CV en een motivatiebrief naar sollicitatie@agintimmermans.nl vóór 1 juli 2024.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met N. Timmermans via 0884 11 12 13.

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?