Vacature: Incassomedewerker huur


Vacacture: Incassomedewerker huur Voor onze snel groeiende afdeling huur zijn we op zoek naar versterking! Ben jij die (ervaren) incassomedewerker die graag 24 tot 40 per week wil werken in een divers en enthousiast team, die naast resultaatgericht te werk gaat ook op sociaal maatschappelijk gebied het verschil wil maken? Solliciteer dan nu door je cv en je motivatie te sturen.

Waarom kiezen voor ons?

  • Ervaring wordt gewaardeerd: Bij AGIN Timmermans begrijpen we het belang van ervaring. Heb je die ervaring niet, maar denk je dat deze functie op jouw lijf geschreven is? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
  • Flexibiliteit: Door onze flexibele werktijden, diverse vestigingen en de mogelijkheid om thuis te werken, lukt het jou om werk en privé perfect in balans te houden.
  • Groeimogelijkheden: We moedigen persoonlijke en professionele groei aan bij AGIN Timmermans. Bij ons krijg je de kans om je kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. We helpen je daarmee graag met een uitgebreid opleidingspakket, waarin jijzelf kiest waarin je wilt groeien.
  • Salaris: Bij AGIN Timmermans weten we je inzet te waarderen en bieden we je onder andere een marktconform salaris, 28 vrije dagen op fulltime basis en een prima pensioenregeling! Ook onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed geregeld!
  • Sociaal toegevoegde waarde: Bij AGIN Timmermans snappen wij dat je het ook belangrijk vindt om op sociaal maatschappelijk gebied het verschil te maken. Niet voor niets zijn wij drager van het SRCM Keurmerk!

Wat ga je doen? Het team van de afdeling huur heeft dagelijks contact met opdrachtgevers die zowel bestaan uit sociale als commerciële verhuurders, huurders, hulpverlenende instanties en leveranciers. Als huurincassomedewerker heb jij de regie in handen en communiceer jij met alle partijen, met als doel een voor onze opdrachtgever maximaal en voor de huurder/schuldenaar sociaal maatschappelijk haalbaar resultaat te behalen. Wij leiden jou (waar nodig) op tot een allround (huur)incassomedewerker die niet alleen zelfstandig zaken van A tot Z kan behandelen, maar die het ook belangrijk vindt om samen met zijn/haar team het verschil te maken in onze snel veranderende en dynamische branche!

Je werkzaamheden zijn onder meer:

·         Het communiceren met alle partijen, waarbij jij altijd zoekt naar de juiste oplossing;

·         Het maken/in gang zetten, coördineren en controleren van betalingsafspraken, ontruimingen, beslagacties;

·         Het opstellen van ambtelijke- en juridische stukken;

·         Het adviseren van en het onderhouden van contact met je opdrachtgever op dossier- en portefeuilleniveau;

Over AGIN Timmermans:
AGIN Timmermans Gerechtsdeurwaarders is in 1976 opgericht als familiebedrijf en telt inmiddels vestigingen in Rotterdam, Tilburg en Bergen op Zoom. Het is onze missie om voor opdrachtgevers resultaatgericht te incasseren MET oog voor de mens achter de schulden.

De incassospecialisten van AGIN Timmermans houden van hun vak en beheersen het als geen ander. Kwetsbare schuldenaren helpen we ten volle om tot een sociaal verantwoorde betaaloplossing te komen die voor zowel onze opdrachtgever als voor de schuldenaar goed werkt. Schuldenaren die wel kunnen maar niet willen betalen, kunnen een strak en intensief incassotraject verwachten.

Resultaatgericht incasseren voor onze opdrachtgevers en het vergroten van financiële zelfredzaamheid van schuldenaren zijn twee van de belangrijkste kernwaarden van ons werk!

Voor vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole Timmermans op telefoonnummer 088 4 11 12 13.

Wij kijken uit naar je reactie!

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?