Politie stopt wederom assistentie deurwaarders voor betere CAO

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan dat de politie wederom stopt met de assistentie van deurwaarders voor een betere CAO. Daartoe worden politiemensen opgeroepen door de politiebonden, uit protest tegen de dreigende afschaffing van de huidige vroegpensioenregeling (RVU). 

Gerechtsdeurwaarders dienen volgens de wet begeleid te worden door de politie als bijvoorbeeld bij een beslaglegging of ontruiming de deuren gesloten zijn of de toegang geweigerd wordt. Het afkondigen van deze collectieve protestacties zal, net als bij eerdere stakingen, leiden tot financiële schade voor bijvoorbeeld woningcorporaties en andere verhuurders van woonruimte.

Navraag bij de verschillende politiekorpsen heeft uitgewezen dat, een aantal korpsen niet zal deelnemen aan de stakingen, sommigen nog in beraad zijn.

Van het verloop van deze staking houden wij u op de hoogte. Klanten van AGIN Timmermans die van deze stakingen (mogelijk) nadelen zullen ondervinden, worden daarover uiteraard door ons gecontacteerd!

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch kan dat via 088 - 4 11 12 13 of per mail op info@agintimmermans.nl.

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?