"Kan je ook beslag leggen op een Playstation 5?"


Onze collega Loes Baden ging naar haar ‘oude’ middelbare school RSG ‘t Rijks in Bergen op Zoom om voorlichting te geven over haar werk en toekomstige beroep als Gerechtsdeurwaarder. Loes volgt op dit moment de opleiding tot Gerechtsdeurwaarder aan de Hogeschool Utrecht en is tegelijkertijd een aanwinst voor ons team Legal/Losse opdrachten.

RSG ‘t Rijks heeft deze week de LOB-week, een week die voor de leerlingen volledig in het teken staat van oriëntatie op beroepen. Loes kwam vertellen over haar werkzaamheden bij AGIN Timmermans op de zogenoemde ‘carrière ochtend’ en heeft aan twee groepen voorlichting gegeven. De groepen bestonden uit leerlingen uit mavo 3, vwo 3, havo 3 en havo 4, vwo 4 en vwo 5.

Loes: “Bij de voorlichting ben ik begonnen met mezelf voorstellen en een kort verhaal over mijn loopbaan en natuurlijk hoe je kandidaat-gerechtsdeurwaarder kan worden. Daarna konden de leerlingen vragen stellen en heb ik nog ervaringen gedeeld. Interessante vraag: 'Kan je ook beslag leggen op een Playstation 5?'" Neem gerust contact met ons op voor het antwoord ;-)

"Het was een groot succes en ontzettend leuk om zo een steentje bij te kunnen dragen aan de keuze voor de toekomstige loopbaan van de leerlingen.”

Dank aan decanen en docenten economie Raimond Van Loon en Marieke Schluter voor de organisatie en graag tot de volgende keer!


Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?