Vacature Incassomedewerker team Zakelijke Dienstverlening


Heb jij gedegen kennis van het incassovak? Houd jij van variatie, ben je oplossingsgericht, mentaal weerbaar en heb je een groot gevoel voor sociaal verantwoord incasseren? Lees dan in ieder geval verder, want wij zoeken een nieuwe collega.

De incassospecialisten van AGIN Timmermans houden van hun vak en beheersen het als geen ander. Kwetsbare schuldenaren helpen we ten volle om tot een sociaal verantwoorde betaaloplossing te komen die voor zowel onze opdrachtgever als voor de schuldenaar goed werkt. Schuldenaren die wel kunnen maar niet willen betalen, kunnen een strak en intensief incassotraject verwachten. Onze visie op het resultaatgericht incasseren voor onze opdrachtgevers en het vergroten van financiële zelfredzaamheid van mensen wordt gewaardeerd en we breiden graag uit met een hands-on teamspeler die graag de verantwoordelijkheid op zich neemt om doelstellingen te behalen en een groot gevoel voor klantgerichtheid heeft.

Voor onze vestiging Rotterdam of Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een:

Incassomedewerker voor team Zakelijke Dienstverlening
(32-40 uur)

Je gaat werken voor de afdeling Zakelijke Dienstverlening waarbij je zelfstandig van A tot Z dossiers behandelt voor een breed scala aan opdrachtgevers. Je zet je met passie in om voor onze opdrachtgevers in een vroeg stadium aan betaaloplossingen te werken.

We zijn een divers, energiek en enthousiast team. Spreekt dat je aan? Dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren!

Wat houdt de functie in?
De nadruk ligt op het contact met de opdrachtgever, schuldenaar en betrokken instanties. Samenwerking is de sleutel! Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij de juridische mogelijkheden van iedere zaak, zorg je voor afhandeling van het uitgevaardigde dwangbevel en controleer je of gemaakte afspraken worden nagekomen.

Jouw taken bestaan onder andere uit:

• Het corresponderen en bellen met alle betrokken partijen;

• Het verwerken van betalingen en afspraken;

• Het opstellen van betekeningen en andere ambtelijke stukken;

• Het coördineren van beslagacties;

• Het controleren van gemaakte afspraken en de bewaking van de voortgang van portefeuilles.

Wij zoeken een collega met:

• Een afgeronde (juridische) MBO- of HBO-opleiding of  werkervaring in onze branche;

• Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en bent bekend met juridische vaktaal;

• Je bent klantgericht, stressbestendig en denkt oplossingsgericht;

• Je werkt, ook onder tijdsdruk, nauwkeurig;

• Je bent flexibel, mentaal weerbaar en ondernemend;

• Ondanks een grote mate van zelfstandigheid ben je een teamspeler.

Wat bieden wij jou?
Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een marktconform salaris die bij goed functioneren uiteraard zal worden verlengd en uiteindelijk kan resulteren in een vast contract. Persoonlijke groei en ontwikkeling binnen een functie vinden we bij AGIN Timmermans erg belangrijk. Daarom zijn er veel mogelijkheden om zowel intern als extern cursussen en/of opleidingen te volgen.

Reageer nu met je CV en motivatie naar sollicitatie@agintimmermans.nl.

Wij kijken uit naar je reactie!
Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?