Collega Legal Consultant Ambtelijk werk gezocht - VACATURE


Heb jij brede en gedegen kennis van ambtelijk juridisch werk, houd jij van variatie en gecontroleerde hectiek, ben je oplossingsgericht en heb je een groot gevoel voor omgaan met en advisering van opdrachtgevers die veel van je verlangen en verwachten? Lees dan in ieder geval verder, want wij zoeken een nieuwe collega.


De consultants in het specialistische Team Legal (losse opdrachten voor advocatuur en notariaat) van AGIN Timmermans houden van hun vak en beheersen het als geen ander. We breiden graag uit met een hands-on teamspeler die graag de verantwoordelijkheid op zich neemt om snel en nauwkeurig (spoed)opdrachten uit te voeren, met een groot gevoel voor klantgerichtheid onze opdrachtgevers te adviseren en doelstellingen te behalen.

Voor standplaats Rotterdam, Bergen op Zoom of Tilburg (aan jou de keuze) zijn wij op zoek naar een:

Legal Consultant Ambtelijk werk (senior)
(36-40 uur)

Je gaat werken voor ons team AGIN Timmermans Legal, waarbij je snel en accuraat ‘losse opdrachten’ behandelt en uitvoert, goed inzicht en overzicht hebt, ook in complexe dossiers en de kwaliteit van dossierbehandeling waarborgt. Je fungeert bovendien als vraagbaak voor je collega’s en je zet je met passie in om voor onze opdrachtgevers het voor hun gewenste resultaat te realiseren.

We zijn een divers, energiek en enthousiast team. Spreekt dat je aan? Dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren!

Wat houdt de functie in?
De nadruk ligt op het contact met de opdrachtgever en de uitvoering van divers, soms complex ambtelijk werk. Van het voorbereiden van dagvaardingen, betekeningen van vonnissen en het gereed maken van stukken met betrekking tot conservatoire beslagen (nationaal en internationaal) tot het geven van juridisch advies aan advocatuur en notariaat. Je schat zelfstandig en/of in samenspraak met je collega’s de juridische mogelijkheden van iedere zaak in, en je deinst niet terug om beslissingen te nemen in zaken waar de belangen groot zijn. Je zorgt voor de inregeling en afhandeling van de zaken en communiceert hierover helder en zorgvuldig naar onze opdrachtgevers.

Kortom: een verantwoordelijke, dynamische, zelfstandige functie met veel collega- en klantcontact en maximale inzet van jouw juridische kennis.

Wij zoeken een collega met:
• Een afgeronde (juridische) HBO-opleiding;

• Ruime ervaring bij een collega-gerechtsdeurwaardersorganisatie/afdeling Losse Opdrachten;

• Leidinggevende kwaliteiten;

• Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en bent goed bekend met juridische vaktaal;

• Je bent klantgericht, stressbestendig en denkt oplossingsgericht;

• Je werkt, ook onder tijdsdruk, nauwkeurig;

• Je bent flexibel en ondernemend;

• Ondanks een grote mate van zelfstandigheid ben je een teamspeler.

Wat bieden wij jou?
Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een marktconform salaris die bij goed functioneren uiteraard zal worden verlengd en uiteindelijk kan resulteren in een vast contract. Persoonlijke groei en ontwikkeling binnen een functie vinden we bij AGIN Timmermans erg belangrijk. Daarom zijn er veel mogelijkheden om zowel intern als extern cursussen en/of opleidingen te volgen.

Reageer nu met je CV en motivatie naar sollicitatie@agintimmermans.nl
We kijken er naar uit!

 

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?