Vacature Jurist, voor de vestiging Bergen op Zoom

 
Deze vacature is ingevuld

Houd jij vanuit je tenen van wet- en regelgeving, je vastbijten in juridische cases, ben je nauwkeurig, oplossingsgericht en klantgericht, lees dan in ieder geval verder:
 
Het ISO en SVI-gecertificeerde van oudsher familiebedrijf (1976) AGIN Timmermans is een ambitieuze gerechtsdeurwaardersorganisatie met een bevlogen team incassospecialisten, een eigen juridische afdeling en een team Advocatuur en Notariaat met specialistische kennis en gevoel voor uw zaak. Vanuit de vestigingen in Rotterdam, Bergen op Zoom en Tilburg wordt voor opdrachtgevers resultaatgericht ge├»ncasseerd MET oog voor de mens achter de schulden. Dat is waar AGIN Timmermans voor staat: sociaal verantwoord incasseren met maatwerk, klant- en resultaatgerichtheid en korte lijnen. 
 
Graag breiden wij ons juridische team in Bergen op Zoom uit met een:
 

Jurist (36-40 uur)

De juristen van AGIN Timmermans houden van hun vak en beheersen het als geen ander. Je gaat werken op een afdeling met een bevlogen team met een grote diversiteit aan werkzaamheden. 
 
Je onderhoudt bijvoorbeeld actief contact met schuldenaren en betrokken instanties en je leidt procedures voor de Rechtbank en beslaglegging in. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van dossiers waarin expliciete juridische kennis noodzakelijk is. Advisering van- en communicatie met onze klanten spelen daarbij een belangrijke rol. 
 

  • Je draagt er zorg voor dat procedures binnen de gestelde termijn afgehandeld worden en dat er inzicht is in de voortgang van zaken.

  • Je stelt juridische stukken op, waaronder dagvaardingen, conclusies en verzoekschriften en je voert gerechtelijke procedures.

  • Je geeft juridisch advies aan onze opdrachtgevers.

  • Je adviseert onze gerechtsdeurwaarders en incassomedewerkers als zij (complexe) juridische vragen hebben.

  • Je houdt je bezig met het analyseren van slagingsmogelijkheden in relatie tot de kosten in dossiers die onze juridische afdeling onder zich heeft.

De juristen bij AGIN Timmermans hebben een afgeronde studie Nederlands Recht op HBO of universitair niveau. Wij zoeken een collega met ruime ervaring in de juridische dienstverlening, een scherp juridisch inzicht en liefde voor het vak.
 
Vanzelfsprekend is het een vereiste dat je foutloos Nederlands schrijft en spreekt en dat je bekend bent met juridische vaktaal. Verder ben je klantgericht, stressbestendig en je denkt oplossingsgericht.
  
Je werkt, ook onder tijdsdruk, nauwkeurig, je bent flexibel en ondernemend en ondanks een grote mate van zelfstandigheid ben je een teamspeler.  
 
Wat bieden wij jou?
  
Een afwisselende functie in een bevlogen team met een hoge mate aan zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een ambitieuze gerechtsdeurwaardersorganisatie.
  
Persoonlijke groei en ontwikkeling vinden we bij AGIN Timmermans erg belangrijk. Daarom zijn er veel mogelijkheden om zowel intern als extern cursussen en/of opleidingen te volgen. De arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk en het salaris is marktconform.
 
Interesse in de functie? Reageer dan nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button op De Banensite. We kijken naar jouw reactie uit!
Nieuwsgierig naar onze organisatie? Bekijk onderstaande film:

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Bekijk onderstaande film:

  


Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?