Deurwaarder in Rotterdam


Bent u op zoek naar een deurwaarder in Rotterdam? Stop dan met zoeken!


AGIN Timmermans Gerechtsdeurwaarders is een gerechtsdeurwaardersorganisatie met 3 kantoren in Rotterdam, Tilburg en Bergen op Zoom. Vanuit die vestigingen bieden zij een landelijke dekking. Niet alleen rijden zij zelf door heel Nederland, maar ook door hun deelname aan het AGIN-netwerk zijn zij in staat om op ieder moment van de dag een deurwaarder op pad te sturen daar waar dit nodig is.


Naast haar ambtelijke werkzaamheden die worden uitgevoerd door haar gerechtsdeurwaarders en toegevoegd gerechtsdeurwaarders, haalt een team van ervaren incassomedewerkers en creditmanagers dagelijks het maximale uit iedere zaak die AGIN Timmermans ter incassering uit handen wordt gegeven. Zij doen dit al meer dan 35 jaar voor een grote groep opdrachtgevers van wie zij al jarenlang het vertrouwen genieten. Deze lange klantrelaties weten zij te bewerkstelligen door de bijzondere aanpak, hoge kwaliteit en goede resultaten.


Zij incasseren met oog voor de persoon en de relatie. Dat doen zij door op een Sociaal Verantwoorde ( SVI ) manier met uw debiteur in gesprek te gaan en met hen een voor u passende betalingsafspraak / betalingsregeling te maken. Daar waar nodig kunnen uw debiteuren een strak en krachtig incassotraject tegemoet zien. De hoge kwaliteit die onder andere de Gerechtsdeurwaarders, incassomedewerkers, creditmanagers, enz. leveren, worden gewaarborgd in onder meer:

  • ISO 9001:2015 certificering;
  • SVI (Sociaal Verantwoord Incasseren) certificering;
  • MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) normen;
  • Kwaliteitseisen van de KBvG.


Hierdoor weten wij in veel gevallen de weg naar de rechter en daarmee dure gerechtelijke procedures te voorkomen. Mocht het toch zover komen dan staan onze academisch geschoolde juristen voor u klaar om u in welke juridische procedure dan ook bij te staan. Zij zijn daarmee een goed en goedkoop alternatief voor de advocatuur. Een advocaat kost u als snel € 250,00 per uur en wij slechts € 120,00.


Kortom bent u op zoek naar een deurwaarderskantoor of incassobureau in Rotterdam, neem dan contact op met AGIN Timmermans:


Bezoekadres:

AGIN Timmermans

Deurwaarders, Incassospecialisten en Juristen
Contactgegevens:

AGIN Timmermans

Deurwaarders, Incassospecialisten en Juristen

Postbus 22051

3003 DB RotterdamTelefoonnummer 088-4111213
www.agintimmermans.nl

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?