Sociaal verantwoord en maatschappelijk betrokken incasserenMaatschappelijk betrokken incasseren

Het gesprek voeren met klant-debiteuren is een vak apart. Alles begint met mensenkennis en aandachtig luisteren. Helder communiceren is belangrijk, net als het voeren van de juiste toon. Onze ervaren incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders houden van hun vak en beheersen het als geen ander. Op basis van hun kennis en ervaring schatten zij de financiƫle situatie van uw klant-debiteur in en maken en bewaken ze een passende betaalafspraak. Gaat het mis en komt de klant-debiteur de betaalafspraak niet na, dan volgt direct een strak en intensief traject. Zo incasseren we resultaatgericht voor onze opdrachtgevers, maar MET een scherp oog voor de mens achter de schulden.

Een persoonlijke aanpak op maat

Dankzij het intensieve persoonlijke contact dat onze incassospecialisten met uw klant-debiteur hebben, schatten ze als geen ander in waarom iemand een betaling uitstelt of omzeilt. Op basis van die inschatting en een gedegen verhaals(voor)onderzoek worden houdbare en realistische betaalafspraken gemaakt. Schuldenaren/debiteuren die niet willen betalen, kunnen een strak en intensief incassotraject verwachten. Zij die niet kunnen betalen, helpen we met een betaaloplossing die voor alle partijen goed werkt. Met deze mensgerichte aanpak halen wij betere resultaten: we regelen niet alleen uw betaling, maar houden ook uw reputatie en uw relatie met uw klant-debiteur intact. Voor deze werkwijze hebben we het keurmerk SRCM - Social & Responsible Credit Management.

Heeft u onbetaalde vorderingen en zoekt u een professionele incassospecialist? De AGIN Timmermans teams Huurzaken, Bankzaken, Overheid en Zakelijke Dienstverlening staan voor u klaar! Voor juridisch advies tegen een aantrekkelijk tarief hebben wij een team AGIN Timmermans Legal met gedreven juristen en een team consultants voor de advocatuur en het notariaat.

Bij ons bent u verzekerd van:
  • Gedreven incassospecialisten die oog hebben voor de mens achter de schulden;
  • Een strak en resultaatgericht incasso-/executietraject voor hen die niet willen betalen;
  • Een sociaal verantwoorde en maatschappelijk betrokken aanpak voor hen die niet kunnen betalen;
  • Oog voor de belangen en omstandigheden van beide partijen, zodat de relatie met uw debiteur intact blijft. Wij representeren uw organisatie volgens uw wensen en beleid.
  • 24/7 inzicht in de voortgang van uw dossierbehandeling met het opdrachtgeversportaal.
Neem contact met ons op voor een kennismaking, welkom! 
088 411 12 13 of via info@agintimmermans.nl 

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?