Bent u Advocaat? Maak dan kennis met AGIN Timmermans


Als advocaat weet u als geen ander hoe belangrijk het is om een flexibele en vakkundige partner te hebben als het aankomt op incasso- en gerechtsdeurwaardersdiensten. Hiervoor is AGIN Timmermans, een familiebedrijf en gerechtsdeurwaardersorganisatie sinds 1976, uw perfecte partner.

Op het gebied van incasso- en gerechtsdeurwaardersdiensten is AGIN Timmermans met vestigingen in Rotterdam, Tilburg en Bergen op Zoom, en een landelijke dekking vanuit het AGIN-netwerk, de partner die uw zaken snel en vakkundig in heel Nederland uitzet.  Door de korte lijnen en een afdeling Legal die gespecialiseerd is in opdrachten uit de advocatuur en het notariaat, zijn wij in staat snel te schakelen en met u mee te denken.

 

Bent u advocaat | AGIN Timmermans

AGIN is een samenwerkingsverband van drie zelfstandige gerechtsdeurwaarders-kantoren, waaronder AGIN Timmermans. Onze missie? Opdrachtgevers resultaatgericht incasseren met oog voor de mens achter de schulden.

Bent u geïnteresseerd?

Bent u advocaat en wilt u meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Neem dan contact met ons op via info@agintimmermans.nl of bel ons op 088 4 11 12 13. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te laten zien hoe we u kunnen helpen.

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?