Een succesvol incassotraject!


Een succesvol incassotraject!

Als u op zoek bent naar dé formule voor een succesvol incassotraject, dan bent u bij AGIN Timmermans op de juiste plek. In de wereld van incasso, debiteurenbeheer en financieel beheer, speelt een strategische benadering zoals wij die bij AGIN Timmermans hanteren een essentiële rol.

Succesvol incassotraject en effectieve betalingsafspraken!

Iedereen kent de uitdrukking "Voorkomen is beter dan genezen". Dit geldt ook voor het incassoproces. De sleutel tot een succesvol incassotraject ligt niet alleen in het optimaliseren van het incassoproces, maar ook in het effectief managen van betalingen. Of het nu gaat om B2B-incasso of B2C-incasso, de strategie bij AGIN Timmermans is altijd gericht op het maken van duidelijke afspraken , die haalbaar zijn voor de debiteur en goed zijn voor onze opdrachtgevers. Dit doen we bijvoorbeeld door debiteuren voorafgaand te herinneren aan hun betalingsafspraak.

B2B-incasso en B2C-incasso

Of we nu werken met bedrijven of consumenten, onze aanpak blijft dezelfde. We focussen ons altijd op effectieve betalingsafspraken, wat een cruciale factor is voor een succesvol incassotraject. 

Heeft u vragen?

Neem vandaag nog contact met ons op via info@agintimmermans.nl of bel ons op 088 4 11 12 13.

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?