Mooi nieuws: AGIN Timmermans breidt uit!

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat AGIN Timmermans uitbreidt.

Met ingang van 1 april 2023 hebben wij Rijnland Gerechtsdeurwaarders en Incasso te Spijkenisse overgenomen.

De visie en de werkwijze van Rijnland zijn vergelijkbaar met die van AGIN Timmermans: resultaatgericht, kwaliteit, persoonlijk contact, korte lijnen, flexibel, kortom: een eigentijdse klantgerichte aanpak. Al onze opdrachtgevers zijn en blijven dus in goede handen.

In de praktijk betekent de overname dat er in de komende periode zes nieuwe collega’s naar AGIN Timmermans komen. Allemaal ervaren en allround incassomedewerkers die verschillende teams komen versterken. Deze collega’s gaan aan de slag bij de AGIN Timmermans kantoren in Rotterdam en in Bergen op Zoom. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Voor directielid Alie de Jong van Rijnland is de overname het uitgelezen moment om te gaan genieten van een vervroegd pensioen en voor Ben Keijzer om het vanwege gezondheidsredenen wat rustiger aan te doen. Zij hechten er veel waarde aan om hun team te kunnen overdragen aan een organisatie met bijna 50 jaar ervaring in de beroepsgroep. Rijnland directielid/gerechtsdeurwaarder Wim Kistemaker gaat mee naar AGIN Timmermans.

Wij verwachten dat onze relaties en die van Rijnland geen hinder zullen ondervinden en vertrouwen erop dat deze overname enkel positieve veranderingen zal brengen. Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die uiteraard graag. 

T 088 411 12 13 - info@agintimmermans.nl

Alie de Jong (geheel rechts), Ben Keijzer (niet op de foto) en Wim Kistemaker (tweede van links) dragen Rijnland Gerechtsdeurwaarders over aan Rob Uytdewilligen en Martijn Roelands van AGIN Timmermans. 


Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?