Werkplek met het mooiste uitzicht van de stad gezocht? Hier vind je 'm!


Ben jij incassospecialist met ruime ervaring in het vak?Ons team in Rotterdam, werkzaam aan de Veerhaven met het mooiste uitzicht van de stad, zoekt versterking in de persoon van een ervaren incassospecialist (32-40 uur).

Werk je graag in en samen met een team en houd je van variatie? Ben je oplossingsgericht, houd je van uitzoekwerk, contact met opdrachtgevers en met klant-debiteuren en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan in ieder geval verder, want wij zoeken een nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Er zijn meerdere afdelingen die van jouw expertise gebruik kunnen maken; je dient met name de kwaliteit van dossierbehandeling te waarborgen, je behandelt complexe dossiers, je houdt agenda-inzicht en -overzicht en je fungeert als vraagbaak voor je collega’s.

Bij AGIN Timmermans bewijzen wij elke dag dat we klant-debiteuren kunnen bewegen om betalingsproblemen op zowel effectieve alsook maatschappelijk betrokken wijze op te lossen. Jij bent daarin een belangrijke schakel.

De nadruk van jouw werk ligt op het contact met je teamleden, de opdrachtgever, klant-debiteur (schuldenaar) en betrokken instanties. Samenwerking is de sleutel! Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij de juridische mogelijkheden van iedere zaak, zorg je voor afhandeling van diverse juridische documenten en controleer je of gemaakte afspraken worden nagekomen.

Jouw taken bestaan onder andere uit:

- Het corresponderen en bellen met alle betrokken partijen; • Het verwerken van betalingen en afspraken;
- Het opstellen van betekeningen en andere ambtelijke/juridische stukken; • Het coördineren van beslagacties;
- Het controleren van gemaakte afspraken en de bewaking van de voortgang van portefeuilles.

Wij zoeken het liefst een collega met:

- Een afgeronde (juridische) MBO- of HBO-opleiding en specifieke incasso-werkervaring;
- Je spreekt en schrijft goed Nederlands en bent bekend met juridische vaktaal;
- Je bent klantgericht, stressbestendig en denkt oplossingsgericht;
- Je bent flexibel, ondernemend en leergierig;
- Ondanks een grote mate van zelfstandigheid ben je een teamspeler;
- Je staat open om nieuwe dingen te leren;
- Je kan meedenken in nieuwe werkprocedures en het leveren van nieuwe ideeën. Jouw mening telt!

Wat bieden wij jou?

Sowieso het mooiste uitzicht van de stad op je kantoorwerkplek. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een marktconform (zeer goed) salaris die bij goed functioneren uiteraard zal worden verlengd en uiteindelijk kan resulteren in een vast contract. Kun je ons overtuigen waarom we jou meteen een vaste aanstelling moeten geven? Overtuig ons maar!

Verder heb je 28 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Bij indiensttreding wordt er een op maat gemaakt inwerkprogramma voor je ontwikkeld zodat je op een gestructureerde manier – naast je werkzaamheden – ook de organisatie goed leert kennen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling binnen een functie vinden we bij AGIN Timmermans erg belangrijk. We helpen je daarmee graag met een uitgebreid opleidingspakket. Jij kiest waarin je wilt groeien. Daarbij zijn er zowel intern als extern cursussen en/of opleidingen te volgen.

Wie zijn wij?

AGIN Timmermans Gerechtsdeurwaarders is in 1976 opgericht als familiebedrijf en telt inmiddels vestigingen in Rotterdam, Tilburg en Bergen op Zoom. Het is onze missie om voor opdrachtgevers resultaatgericht te incasseren MET oog voor de mens achter de schulden. De incassospecialisten van AGIN Timmermans houden van hun vak en beheersen het als geen ander. Kwetsbare schuldenaren helpen we ten volle om tot een sociaal verantwoorde betaaloplossing te komen die voor zowel onze opdrachtgever als voor de schuldenaar (klant-debiteur) goed werkt.

Schuldenaren die wel kunnen maar niet willen betalen, kunnen een strak en intensief incassotraject verwachten. Onze visie op het resultaatgericht incasseren voor onze opdrachtgevers en het vergroten van financiële zelfredzaamheid van mensen wordt gewaardeerd en we breiden graag uit met een hands-on teamspeler die graag de verantwoordelijkheid op zich neemt om doelstellingen te behalen en een groot gevoel voor klantgerichtheid heeft.

We zijn een divers, energiek en enthousiast team. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren! Reageer nu door je CV en motivatie te sturen naar sollicitatie@agintimmermans.nl en we nemen snel contact met je op. Voor vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole Timmermans op telefoonnummer 088 4 11 12 13.

Wij kijken uit naar je reactie!

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?