Welkom (Junior) Administratief medewerker met doorgroeimogelijkheden!


Voor onze vestigingen Rotterdam, Tilburg en Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een Administratief medewerker die van aanpakken houdt (32-40 uur)

Ben jij een teamspeler en houd je van variatie? Ben je oplossingsgericht, gek op uitzoekwerk en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan in ieder geval verder, want wij zoeken bij AGIN Timmermans een nieuwe collega!

De afdeling waar jij gaat werken:

Je gaat werken voor het team Zakelijke Dienstverlening waarbij je dit team administratief ondersteunt om interessante dossiers van A tot Z te behandelen. Na jouw interne opleiding zet je je met passie in om voor onze opdrachtgevers in een vroeg stadium aan betaaloplossingen te werken. Binnen het team Zakelijke Dienstverlening bedien je opdrachtgevers in allerlei sectoren. Jouw werk is daardoor heel afwisselend en biedt jou volop uitdaging en zo kun je al snel verantwoordelijkheid naar je toe trekken.

Wat houdt de functie in?

In jouw functie heb je intensief contact met je teamleden, onze opdrachtgevers, de schuldenaren (klant-debiteuren) en betrokken instanties. Samen werken we aan oplossingen. Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij de juridische aspecten van iedere zaak, zorg je voor de behandeling van juridische documenten en controleer je of gemaakte afspraken worden nagekomen.

Jouw taken bestaan onder andere (en na een voor jou op maat gemaakt inwerkprogramma) uit:

- Het corresponderen en bellen met alle betrokken partijen;
- Het verwerken van betalingen en afspraken;
- Het opstellen van betekeningen en andere ambtelijke/juridische stukken;
- Het coördineren van beslagacties;
- Het controleren van gemaakte afspraken en de bewaking van de voortgang van portefeuilles;
- Het verwerken van inkomende en uitgaande poststukken van bijvoorbeeld rechtbanken, advocatenkantoren en overige instanties.

De collega die wij zoeken:
Je hebt een afgeronde (juridische) Mbo- of Hbo-opleiding of werkervaring (in een administratieve functie);
- Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en bent bij voorkeur bekend met juridische vaktaal;
- Je bent klantgericht, stressbestendig en denkt oplossingsgericht;
- Je bent flexibel, ondernemend en leergierig;
- Ondanks een grote mate van zelfstandigheid ben je een teamspeler;
- Je staat er voor open om nieuwe dingen te leren;
- Je vindt het leuk om mee te denken in nieuwe werkprocedures en komt graag met nieuwe ideeën.

Over AGIN Timmermans:

AGIN Timmermans Gerechtsdeurwaarders, Juristen en Incassospecialisten is in 1976 opgericht als familiebedrijf en telt inmiddels vestigingen in Rotterdam, Tilburg en Bergen op Zoom. Het is onze missie om voor opdrachtgevers resultaatgericht te incasseren mét oog voor de mens achter de schulden.

De incassospecialisten van AGIN Timmermans houden van hun vak en beheersen het als geen ander. Kwetsbare schuldenaren helpen we om tot een realistische betaaloplossing te komen die voor zowel onze opdrachtgever als voor de schuldenaar, de klant-debiteur, goed werkt. Schuldenaren die wel kunnen, maar niet willen betalen, kunnen een strak en intensief incassotraject verwachten.

Onze visie op het resultaatgericht incasseren voor onze opdrachtgevers en het vergroten van financiële zelfredzaamheid van mensen met betalingsproblemen wordt gewaardeerd en daarom breiden we graag uit met een hands-on teamspeler die ook de verantwoordelijkheid op zich neemt om doelstellingen te behalen en een groot gevoel voor klantgerichtheid heeft.

Bij AGIN Timmermans bewijzen wij elke dag dat we klant-debiteuren in beweging krijgen om betalingsproblemen op een effectieve en op maatschappelijk betrokken wijze op te lossen. Jij bent daar een belangrijke schakel in.

Wat bieden wij jou?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een marktconform salaris die bij goed functioneren uiteraard zal worden verlengd of omgezet in een vast contract. Verder heb je 28 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

Bij indiensttreding is er een voor jou op maat gemaakt inwerkprogramma voor je ontwikkeld zodat je zowel jouw werkzaamheden alsook de organisatie goed leert kennen. Persoonlijke groei en ontwikkeling binnen een functie vinden we bij AGIN Timmermans erg belangrijk. We helpen je daarom om eruit te halen wat erin zit met een uitgebreid opleidingspakket. Jij kiest waarin je wilt groeien. Daarbij zijn er zowel intern als extern cursussen en/of opleidingen te volgen. We zijn een divers, energiek en enthousiast team.

Gaat jouw hart van al het bovenstaande sneller kloppen? Dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren! Reageer nu door je CV en motivatie te sturen naar sollicitatie@agintimmermans.nl en we nemen binnen enkele dagen contact met je op. Voor vragen over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole Timmermans op telefoonnummer 088 4 11 12 13.

We kijken uit naar je reactie!

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?