AGIN Timmermans verlengt succesvol de certificeringen ISO 9001 en KBvG normen voor kwaliteit

De wereld is voortdurend aan verandering onderhevig. Zo ook de gerechtsdeurwaarders-branche. Snel opeenvolgende wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe technologieën, sociaal maatschappelijke veranderingen en ook onze klanten veranderen. En dat tegen een achtergrond van een beslist niet verdwenen wereldwijde pandemie en (geo)politieke onrust. De rol van credit management gaat toenemen in deze tijden waarin organisaties onder druk staan. Daarom is het extra belangrijk om de kwaliteit die AGIN Timmermans aan haar opdrachtgevers levert te kunnen aantonen met scherpe beoordelingen door externe auditors. Recent hebben we de certificeringen ISO 9001 en de KBvG normen voor kwaliteit na succesvolle auditafsluiting wederom mogen verlengen. Eerder dit jaar heeft AGIN Timmermans de certificering voor de norm Social & Responsible Credit Management (SRCM) al ontvangen.

Als gerechtsdeurwaardersorganisatie dienen we (terecht) te voldoen aan de kwaliteitseisen van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). Deze eisen zijn specifiek geformuleerd voor de beroepsgroep. ISO 9001, de norm voor kwaliteitsmanagement, is een van de meest bekende normen uit de ISO familie en daarmee ook een van de meest geïmplementeerde normen binnen organisaties. De nieuwste ISO-versie (2015) legt minder de nadruk op procesbeschrijvingen maar kijkt vooral naar de context waarin een organisatie functioneert. Op basis van die context (stakeholders, risico’s en kansen) leg je als organisatie zaken vast in een managementsysteem van waaruit je voortdurend (kritische) processen kan optimaliseren. Kwaliteit is immers een continu verbeterproces.
Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat we voor u kunnen betekenen?
AGIN Timmermans werkt met een bevlogen team met veel plezier voor Banken en Verzekeraars, Woningcorporaties, VVE’s en commerciële verhuurders, het MKB, overheid en semi-overheid en voor advocatuur en notariaat. Bel of mail ons gerust voor een koffie afspraak, wij helpen u graag: 088 411 12 13 info@agintimmermans.nl

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?