Drummende advocaat in de dop


Jaimy van Gaalen (25) studeert HBO-rechten in Tilburg. Sinds eind vorig jaar is hij 1 dag per week bij AGIN Timmermans in Tilburg om mee te werken in team Zakelijke Dienstverlening maar vooral om kennis te maken met ons vak. Vanaf augustus gaat Jaimy ook zijn stageperiode bij AGIN Timmermans invullen, inclusief onderzoek. “Uiteindelijk wil ik advocaat worden,” zegt Jaimy. “Ik leer graag, wil weten hoe dingen in elkaar zitten, hoe ons rechtssysteem in elkaar zit bijvoorbeeld.
Wat mij het meeste opvalt aan het werken bij een gerechtsdeurwaardersorganisatie en incassobureau is de grote variatie in de werkzaamheden. Van zaken invoeren tot aan juridische advisering in complexe executiezaken. Dat laatste lijkt mij te zijner tijd ook erg leuk om te doen. Evenals procederen. Ik voer graag het debat en houd van discussiĆ«ren, dus dat lijkt me erg interessant.”

In zijn vrije tijd houdt Jaimy van koken en drummen. Wij hebben ons meteen aangeboden als proefkonijn voor zijn kookkunsten met daarna een drumconcert šŸ˜‰. Welkom bij AGIN Timmermans Jaimy!

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?