De Helden van het Onderwijs - docenten in het zonnetje!


In april zijn tv presentatoren Nance Coolen en Kevin Brouwer op SBS6 terug met gloednieuwe heldenverhalen in De Helden van het Onderwijs.

Kevin en Nance bezoeken scholen/onderwijsinstellingen door heel Nederland. De afgelopen twee jaren waren niet alleen zwaar voor de docenten, maar ook voor de leerlingen en studenten. Hoog tijd dus om een beetje vreugde te brengen. De leerlingen trekken alles uit de kast om hun docenten op speciale wijze te verrassen.


Docenten en leerkrachten van Nederland worden verrast met hun allerliefste dromen. Zo krijgt een juf een high tea in een prachtig kasteel, wordt een meester verrast door een performance van zijn tweelingbroer en mag een docente exclusief reuzeschildpadden verzorgen in Dierenpark Amersfoort. Deze mooie verhalen en verrassingen zijn vanaf zondag 17 april om 16.00 uur te zien bij SBS6.

Deze nieuwe reeks afleveringen van 'De Helden van het Onderwijs' wordt mede mogelijk gemaakt door AGIN Timmermans Gerechtsdeurwaarders, Juristen en Incassospecialisten. AGIN Timmermans is van oudsher familiebedrijf (sinds 1976) en investeert in het kader van continuïteit en duurzaamheid graag in jong talent middels onderwijs, stageplekken en werkplekken.

Uitzendschema:

Zondag 17 april, 24 april en 1 mei 16:00 uur SBS6

Herhaling 1: Zaterdag 23 april, 30 april en 7 mei 11:00 uur SBS6

Herhaling 2: Zondag 24 april, 1 mei en 8 mei om 10:00 uur bij Net5.

 

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?