Collega's gezocht: Legal Consultants Ambtelijk werk (Losse Opdrachten voor advocatuur en notariaat)


Houd jij van variatie en gecontroleerde hectiek, ben je oplossingsgericht en heb je een groot gevoel voor omgaan met en advisering van opdrachtgevers die veel van je verlangen en verwachten? Lees dan in ieder geval verder, want wij zoeken nieuwe collega's in ons team AGIN Timmermans Legal (Losse Opdrachten).

De consultants in het specialistische Team Legal (losse opdrachten voor advocatuur en notariaat) van AGIN Timmermans houden van hun vak en beheersen het als geen ander. We breiden graag uit met een hands-on teamspeler die graag de verantwoordelijkheid op zich neemt om snel en nauwkeurig (spoed)opdrachten uit te voeren, met een groot gevoel voor klantgerichtheid onze opdrachtgevers te adviseren en doelstellingen te behalen. Je hebt hiervoor gedegen juridische basiskennis in huis, je leert graag en je hebt een brede interesse voor het uitvoeren van ambtelijk juridisch werk.

Voor standplaats Rotterdam, Bergen op Zoom of Tilburg (aan jou de keuze) zijn wij op zoek naar: 

Legal Consultants Ambtelijk werk (deeltijd en voltijd)

(20-40 uur)

Je gaat werken voor ons team AGIN Timmermans Legal, waarbij je snel en accuraat ‘losse opdrachten’ behandelt en uitvoert, goed inzicht en overzicht hebt en de kwaliteit van dossierbehandeling waarborgt.

Je werkt nauw samen met je collega’s van Team Legal en je zet je met passie in om voor onze opdrachtgevers het voor hun gewenste resultaat te realiseren. We zijn een divers, energiek en enthousiast team. Spreekt dat je aan? Dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren!

Wat houdt de functie in?

De nadruk ligt op het contact met de opdrachtgever en de uitvoering van divers ambtelijk werk. Van het voorbereiden van dagvaardingen, betekeningen van vonnissen en het gereed maken van stukken met betrekking tot conservatoire beslagen (nationaal en internationaal) tot het geven van juridisch advies aan advocatuur en notariaat. Je schat in samenspraak met je collega’s de juridische mogelijkheden van iedere zaak in en je zorgt voor de inregeling en afhandeling van de zaken en communiceert hierover helder en zorgvuldig naar onze opdrachtgevers.

Kortom: een dynamische, zelfstandige functie met veel collega- en klantcontact en maximale inzet van jouw juridische kennis.

Wij zoeken collega's met:

• Mbo-Hbo werk- en denkniveau;
• Enige ervaring bij een collega-gerechtsdeurwaardersorganisatie is een pre, maar;
• Enthousiasme om te leren vinden we belangrijker;
• Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en bent bekend met juridische vaktaal;
• Je bent klantgericht, stressbestendig en denkt oplossingsgericht;
• Je werkt, ook onder tijdsdruk, nauwkeurig;
• Je bent flexibel en ondernemend;
• Ondanks een grote mate van zelfstandigheid ben je een teamspeler.

Wat bieden wij jou?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met een marktconform salaris die bij goed functioneren uiteraard zal worden verlengd en uiteindelijk kan resulteren in een vast contract. Persoonlijke groei en ontwikkeling binnen een functie vinden we bij AGIN Timmermans erg belangrijk. Daarom zijn er veel mogelijkheden om zowel intern als extern cursussen en/of opleidingen te volgen.

Reageer nu met je CV en motivatie naar sollicitatie@agintimmermans.nl We kijken er naar uit!

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?