Exclusief voor de advocatuur: AGIN Timmermans Legal


Als advocaat wilt u snelle en deskundige dienstverlening. U wilt samenwerken met een gerechtsdeurwaardersorganisatie met vakkundige specialisten die met u meedenken, adequaat informeren en adviseren. Ook als uw executiedossiers complex zijn. 
Exclusief voor de advocatuur hebben wij een aparte afdeling -AGIN Timmermans Legal- met ervaren medewerkers en voor u vaste contactpersonen.

Graag zijn wij uw deskundige partner bij het bepalen van de beste strategie, maar ook in het controleren en aanvullen van uw stukken. Door samen op te trekken en met u mee te denken, komt u tot het beste resultaat. Omdat u uw klant het juiste advies wil geven is goed geïnformeerd zijn van groot belang. Ook tijdens het executeren van uw vonnis houden wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Vaste contactpersonen, korte lijnen, snel schakelen
Of het nu gaat om een losse opdracht of een executiedossier, bij ons heeft u een vast contactpersoon bij wie u terecht kunt voor al uw vragen. En mocht het nodig zijn dan wordt direct contact opgenomen met één van onze gerechtsdeurwaarders. De lijnen bij AGIN Timmermans Legal zijn kort waardoor we snel kunnen schakelen. 

Meer weten over samenwerken met AGIN Timmermans? Bel T 088 411 12 13 voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs. 

Directe nummer Team AGIN Timmermans Legal : T 088 411 12 77

Advocatenspoedlijn (na 17:00 uur en in de weekenden): T 088 411 12 39
Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?