Reset Rotterdam: Sámen helpen we Rotterdammers naar een betere financiële situatie!Onder de naam Reset Rotterdam werkt de stad onder leiding van wethouder armoedebestrijding en schuldenaanpak Michiel Grauss samen met ketenpartners aan een betere dienstverlening voor Rotterdammers met financiële achterstanden. 

AGIN Timmermans denkt en helpt hier graag in en aan mee. Investeren in een generatie schuldenvrije Rotterdammers is investeren in de toekomst van onze stad. 

Iedereen die in de schulden zit of heeft gezeten, kan erover meepraten: geldzorgen zijn een last en dat geeft stress. Daarom werkt de Gemeente Rotterdam samen met haar ketenpartners aan een betere dienstverlening voor Rotterdammers met financiële achterstanden.

We zijn er voor de Rotterdammer. Samen pakken we de geldzorgen aan en drukken we op de resetknop: we werken aan een nieuwe aanpak voor schulddienstverlening in Rotterdam. Ondersteun jij iemand met geldzorgen of schulden? Er zijn verschillende manieren waarop Rotterdammers toegang kunnen krijgen tot schulddienstverlening. Help als professional in de keten mee! En wijs Rotterdammers met financiële problemen de juiste weg naar schulddienstverlening.

Samen helpen we Rotterdammers naar een betere financiële situatie.

Hoe doen we dat?  Klik hier voor het filmpje.
  • Voorkomen dat Rotterdammers schulden maken- met extra aandacht voor jongeren.
  • We helpen Rotterdammers om hun schulden onder controle te krijgen.
  • De discussie (het gesprek) aangaan en op zoek gaan naar innovatie.
Doelstelling is zoveel mogelijk Rotterdammers met hun financiële achterstanden te helpen en te begeleiden naar een financieel gezonde situatie.

Meer weten? Neem contact met ons op 088 411 12 13 of mail naar info@agintimmermans.nl 

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?