Klantgericht ondernemen volgens AGIN Timmermans


Resultaatgericht incasseren MET oog voor de mens, het geven van juridisch advies, het uitvoeren van gerechtsdeurwaarderstaken, het voeren van gerechtelijke procedures en het overdragen van kennis middels de AGIN Timmermans colleges, wij helpen u graag! 



Benieuwd of de werkwijze van AGIN Timmermans ook bij uw organisatie past? In deze vlog gemaakt voor Business NL op RTL Z vertellen collega's Nathalie van Huet, Martijn Roelands, Rob Uytdewilligen, Sabine Kemps en Chris Nelemans over het klanthousiast ondernemen, adviseren en ondersteunen door de AGIN Timmermans gerechtsdeurwaarders, juristen en incassospecialisten. Wij doen er alles aan om voor onze opdrachtgevers resultaatgericht te incasseren MET een scherp oog voor de klant-debiteur, de mens achter de schulden.

Ons gedreven en ervaren team werkt met ruim 70 medewerkers vanuit drie vestigingen om het gehele incassotraject voor u te verzorgen. Dit mogen wij realiseren voor overheid, banken en verzekeraars, advocatuur en notariaat, woningcorporaties, commerciele verhuurders, incassobureaus en het mkb.

Wilt u meer informatie of een kennismaking? Van harte welkom! T. 088 411 12 13

Klik hier voor de link naar de vlog.






























Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?