Geen titel


Leuk om elkaar te ontmoeten tijdens de Jonge Balie Dagen 2019!

 

Als gerechtsdeurwaardersorganisatie levert AGIN Timmermans met groot plezier een bijdrage aan de opleidingsactiviteiten van de Jonge Balie. Tijdens de Jonge Balie Dagen 2019 verzorgt AGIN College, het kennisinstituut van AGIN Timmermans, twee trainingen. Mis ze niet!
Een hands-on pleittraining door theatermaker en presentatietrainer Carla van Driel die je meteen kan inzetten bij de er na volgende pleitwedstrijd in de Rechtbank en een PO-lezing ‘Executie van aandelen’ voor twee PO-punten, door mr.  Jan Dirk van Vlastuin, advocaat (partner) ondernemingsrecht.

 

Advocaten kunnen van AGIN Timmermans snelle en deskundige dienstverlening verwachten. Exclusief voor de advocatuur hebben wij een afdeling met ervaren medewerkers die met u meedenken en proactief advies geven voor het beste resultaat.  Van losse opdracht tot executiedossier, van spoedbetekening tot bijzondere beslagen, wij schakelen snel en zorgvuldig. Meer weten? Ons team is op meerdere momenten aanwezig tijdens de Jonge Balie Dagen. Leuk om elkaar te ontmoeten!

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?