Een mooiere samenleving maak je samen: Partner in Maatschappelijk project Stadlander


WELKOM BIJ HOTEL LA PUCELLE !

Geen echt hotel, maar een maatschappelijk project dat mensen verrast en verbindt met echte verhalen van échte mensen. Op initiatief van woningcorporatie Stadlander wordt Hotel la Pucelle gebouwd. Geen echt hotel, maar een plek waar lokaal talent laat zien wat ze in huis hebben. Net als in een wijk zijn mensen in een hotel buren van elkaar en komen elkaar tegen. 

Wij zijn partner in dit project, omdat Hotel la Pucelle precies past in onze filosofie over hoe wij als bedrijf onze maatschappelijke betrokkenheid willen laten zien. - Rob Uytdewilligen | AGIN Timmermans.


Wat gebeurt er allemaal in Hotel la Pucelle?

In een wervelende show op 15 en 16 juni 2019 wordt het verhaal van Hotel la Pucelle verteld in theater De Maagd in Bergen op Zoom. Het belooft een sprankelend weekend te worden. Met muziek, zang, dans, toneel en cabaret zijn de voorstellingen een mix tussen de zaterdagavondshow van Paul de Leeuw en Holland ‘s Got Talent. Échte verhalen van échte mensen vormen de rode draad. Hotel la Pucelle is meer dan alleen een voorstelling. Het is een verzameling van projecten in de wijken waar de woningcorporatie actief is die ervoor gaan zorgen dat mensen zich gezien en gehoord voelen. Het is de opvatting dat je een mooiere samenleving sámen maakt. Samenwerking met fondsen en het bedrijfsleven maken deze bijzondere voorstellingen mogelijk.

Zowel de show, als de projecten die onder de vlag van Hotel la Pucelle uitgevoerd gaan worden zijn bedoeld om mensen die een zetje vooruit kunnen gebruiken, te helpen. Als u daar als bedrijf ook een bijdrage aan wilt leveren, heel graag! Daar krijgt u onder meer een mooie voorstelling met uw zakelijke gasten en een interessant netwerkevent voor terug. Kijk voor de mogelijkheden en voor meer informatie op www.hotellapucelle.nl maar ook op het You Tube -kanaal van Hotel la Pucelle en de Facebook -pagina.

Talent Marleen van der Moere kreeg de eerste “sleutel“ van Hotel La Pucelle. Het verhaal van Marleen kun je ook bekijken op You Tube.


Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?