Gouden tip om procedures en ontruiming te voorkomen


Rob Uytdewilligen is gerechtsdeurwaarder en mede-eigenaar van AGIN Timmermans, en geeft u een gouden tip om gerechtelijke procedures en ontruimingen te voorkomen. Hij werkt al jarenlang voor een grote groep woningcorporaties en weet met het bedrijf mooie resultaten te behalen door de eigen sociale aanpak. Met mooie resultaten doelen we niet alleen op geïncasseerde huurpenningen, maar zeker ook op het voorkomen van bijvoorbeeld gerechtelijke procedures en ontruimingen. CorporatieNL vroeg Rob om de kennis en ervaring binnen het bedrijf te delen met de corporatiesector.

Samen op huisbezoek
De tip van gerechtsdeurwaarder Uytdewilligen om gerechtelijke procedures en ontruimingen te voorkomen, is: Ga samen met een deurwaarder op huisbezoek.

Corporatiemedewerkers voelen zich niet veilig
“Steeds meer corporaties gaan in het minnelijke traject op huisbezoek bij huurders waarmee zij geen contact kunnen krijgen, of waarmee de communicatie moeilijk verloopt. Het contact kan bemoeilijkt zijn door verbaal of fysiek ongewenst gedrag bijvoorbeeld. Die laatste reden Lees verder

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?