Advocaten cursus Executie- en beslagrecht; Aandelenbeslag en Beslag OZ


Bent u Advocaat?
Wij organiseren regelmatig cursussen waar u PO-punten mee kunt verdienen volgens de richtlijnen van de orde  van Advocaten. Onze cursussen verbinden de dagelijkse praktijk van de Advocaat met het executie- en beslagrecht.  Op 4 oktober j.l. startte de nieuwe cursus  aandelenbeslag en beslag OZ met een heerlijke lunch in hotel Bos & Ven in het landelijke Oisterwijk.

Deze cursus werd gegeven door Mr. Saskia Peijnenburg. Zij is verbonden aan Abma Schreurs Advocaten en tevens gastdocent Beslag- en executierecht aan de Hoge school Utrecht. Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben bij diverse deurwaarderskantoren, onder meer als toegevoegd gerechtsdeurwaarder, is zij in 2016 beëdigd als advocaat. Vanuit dit gegeven staat zij naar eigen zeggen met één been in de deurwaarderij en met het andere been in de advocatuur. Hierdoor weet zij haar kennis en ervaring als gerechtsdeurwaarder praktisch toe te passen binnen haar procespraktijk. Haar kennis over het executie- en beslagrecht en praktische toepasbaarheid hiervan deelt zij op een levendige en interactieve wijze met onze cursisten.


De volgende cursus staat gepland op 1 november a.s. in het landgoed de Oliphant te Rotterdam.
 

Wenst u zich voor deze cursus aan te melden of op de hoogte gehouden te willen worden  van het komende aanbod, stuurt u dan een mail naar sales@agintimmermans.nl

 Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?