AGIN Timmermans start samenwerking met CorporatieNL“Toen Tino Meijn, directeur van CorporatieNL, mij benaderde met de vraag of ik mijn kennis van en visie op de incassobranche wilde delen met de woningcorporatiewereld, was de keuze snel gemaakt; natuurlijk wil ik dat!

Tino Meijn’s vraag kwam op het juiste moment, aangezien AGIN Timmermans recent het certificaat Sociaal VerantwoordIncasseren in ontvangst heeft mogen nemen. Onze vernieuwende blik op de markt en onze incasseringsaanpak, past volgens Tino Meijn  precies bij het sociale beeld dat  corporaties voor ogen hebben en nastreven. 
 

Ik realiseer mij goed dat er, om tot ons ‘sociale ideaalbeeld’ te komen, nog veel stappen gemaakt moeten worden door zowel corporaties als gerechtsdeurwaarders. Maar wij willen hier graag koploper in zijn en het goede voorbeeld geven. Juist dit bleek de reden voor CorporatieNL te zijn om de samenwerking met AGIN Timmermans als premium partner aan te gaan. Een van de eerste uitingen van onze samenwerking is dat ik als panellid  mag fungeren tijdens het Woon Event van 2 oktober a.s. in Amsterdam. Tijdens dit event delen woningbouwcorporaties en hun relaties kennis en ervaringen. Ook zal AGIN Timmermans  vanaf nu met regelmaat te vinden zijn  in de nieuwsbrief van CorporatieNL. Kortom: een mooie nieuwe samenwerking, waar we veel zin in hebben! En bent u ook op het Woon Event op 2 oktober a.s.? Spreek me vooral aan om van gedachten te wisselen, ik kijk er naar uit!”
 

Rob Uytdewilligen, gerechtsdeurwaarder en commercieel directeur AGIN Timmermans

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?