AGIN Timmermans heeft er weer een kandidaat-gerechtsdeurwaarder bij!Sabine Kemps is donderdag 23 augustus jl. door de Rechtbank Rotterdam beëdigd als kandidaat-gerechtsdeurwaarder. In die hoedanigheid is zij toegevoegd aan Rob Uytdewilligen, gerechtsdeurwaarder met een standplaats in Rotterdam en kantoor aan de Veerhaven nummer 7.

Sabine is bij AGIN Timmermans begonnen als incassomedewerker op de afdeling die de vorderingen van het CJIB behandelt. Zij groeide al snel door naar de afdeling losse opdrachten. Daar behandelde zij zaken van opdrachtgevers vanuit de advocatuur en het notariaat. Conservatoire beslagen, kort geding procedures, aanzeggingen van executieveilingen, etc. kwamen al snel dagelijks voorbij. Samen met Sabine hebben wij een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld en daaruit bleek al snel dat zij de ambitie had om de opleiding tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder te volgen. Met veel discipline en zelfstudie heeft Sabine zonder herkansingen en met mooie cijfers in één jaar de vakken ter voorbereiding op de stage afgerond.

De rechter die vijf jaar geleden Rob Uytdewilligen beëdigd heeft als gerechtsdeurwaarder, sprak met respect en waardering over het werk van de (kandidaat-) gerechtsdeurwaarder. Gerechtelijke ontruimingen en beslag op zeeschepen in de Rotterdamse haven kwamen daarbij aan bod. Per 1 september aanstaande zal Sabine met haar opleidingsstage starten en voor AGIN Timmermans langs de deuren gaan. Daarnaast blijft zij op kantoor werkzaam op de afdeling losse opdrachten. 


Wij wensen haar veel succes!

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?