Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren

O1 juni j.l. mochten we na afronding van de audit hiervoor (met trots!) het keurmerk voor Sociaal Verantwoord Incasseren in ontvangst nemen. We zijn hiermee de eerste gerechtsdeurwaarder in Rotterdam, Tilburg én Bergen op Zoom die zich met succes heeft laten toetsen op zijn sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Rob Uytdewilligen, commercieel directeur bij AGIN Timmermans: “Ik ben er heel trots op dat we met het certificaat kunnen aantonen dat we oog hebben voor de belangen van schuldenaars. De verhalen over  partijen in de markt die schulden alleen maar erger maken, zijn ons een doorn in het oog. Niet alleen werkt die aanpak destructief voor schuldenaars, het is ook voor opdrachtgevers niet de meest effectieve methode.  AGIN Timmermans doet er alles aan om persoonlijk met schuldenaars in contact te komen. Inzicht in iemands financiële en maatschappelijke situatie verkleint de kans op onnodige kosten door stapeling van schulden. Het uiteindelijke doel is tot een betalingsafspraak te komen die voor alle partijen het best werkt. We streven daarbij naar financiële zelfredzaamheid van de persoon die moet betalen. Indien nodig is er ondersteuning van budgetcoaches mogelijk.”


Rob Uytdewilligen, gerechtsdeurwaarder | commercieel directeur en Martijn Roelands, gerechtsdeurwaarder |  algemeen directeur van AGIN Timmermans ontvingen onlangs het SVI certificaat uit handen van Petra Hesseling, oprichter van het SVI-keurmerk.


Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?