AGIN Timmermans kookt voor de gasten in het Ronald Mc Donald Sophiahuis!

Op 15 februari a.s. gaan we weer met een groep enthousiaste medewerkers van AGIN Timmermans koken voor 70 gasten in het Ronald Mc Donald Sophiahuis te Rotterdam. Uit sympathie voor het huis en om de gasten een hart onder de riem te steken, zetten we ook dit jaar weer een feestmaal op tafel. Naast dat we de gasten gaan verwennen met een heerlijke maaltijd, hebben we geld ingezameld voor de aanschaf van speelgoed voor de kleine gasten.

In het Ronald Mc Donald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Erasmus MC-Sophia. Het is daarnaast een plek waar ouders tot rust kunnen komen en steun kunnen vinden bij andere ouders. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.

Als Directie van AGIN Timmermans zijn wij enorm trots op het enthousiasme en mooie initiatief van onze medewerkers. Wij steunen dit door ook zelf de handen uit de mouwen te stelen in de keuken én het ingezamelde bedrag te verdubbelen.


Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?