Gerechtsdeurwaarders | Resultaatgericht mét oog voor de mens

Onze gerechtsdeurwaarders houden van hun vak en beheersen het als geen ander.  

Zij zijn getraind om in elk incassotraject correct, zorgvuldig en maatschappelijk betrokken te handelen. Hierbij hebben ze oog voor de kleinste details en schatten ze als geen ander in waarom iemand een betaling uitstelt of omzeilt. Klant-debiteuren (schuldenaren) die niet willen betalen, kunnen een strak incasso- en/of executietraject verwachten. Voor klant-debiteuren die wel willen maar niet kunnen betalen, doen we alles om tot een betaaloplossing te komen die voor beide partijen, schuldeiser en schuldenaar, goed werkt.
Dat vraagt om een doortastende incassoaanpak mét oog voor de mens achter de schulden. Niemand is gebaat bij gerechtelijke procedures, executiemaatregelen of woningontruimingen met de bijbehorende extra kosten. Daarom kijken wij verder en hebben we oog voor de sociaal-maatschappelijke omstandigheden die tot het niet betalen leiden.

Wij zijn er voor u!
Zoekt u een professionele gerechtsdeurwaarder? Onze specialisten zijn er voor u. Dagelijks helpen wij onder meer incassobureaus, woningcorporaties, banken, verzekeraars, overheidsinstellingen, advocaten, notarissen en ondernemers. Integer en deskundig, daadkrachtig, klantgericht en maatschappelijk betrokken.

Bij AGIN Timmermans bent u verzekerd van:
  • één contactpersoon die uw dossier van A tot Z kent en razendsnel schakelt;
  • een snelle, vakkundige dienstverlening overal in Nederland;
  • een transparant, online systeem waarmee u op elk moment real time inzage heeft in uw dossiers.
Weten wat wij voor u kunnen betekenen? 
Mail ons info@agintimmermans.nl of bel T. 088 411 12 13 

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?