Rob Uytdewilligen


Gerechtsdeurwaarder én commercieel directeur. Passie voor het vak én voor het ondernemen. Dankzij deze combinatie kan ik de belangen van onze opdrachtgevers maximaal behartigen.

Ik vind het heerlijk om veel in contact te zijn met onze klanten. En af toe ben ik ook ambtelijk actief, vooral in gecompliceerde zaken. Die aansluiting bij de dagelijkse praktijk houdt me scherp en fris. Hard werken en duidelijk communiceren, daar houd ik van. Want communicatie maakt het verschil in zowel de resultaten die we behalen als in de relaties die we hebben.
Samen met mijn compagnons Martijn Roelands en Nicole Timmermans werk ik aan een duurzame toekomst voor AGIN Timmermans. Het enthousiasme van onze medewerkers geeft mij enorm veel positieve energie!

Samen zijn we AGIN Timmermans.

Ook interessant voor u

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?