$type=slider$snippet=hide$meta=0$cate=0$count=12$show=home

$type=ticker$meta=0$sp=10000$readmore=0$snippet=0$columns=4$count=9$show=home

$type=three$c=3$h=250$meta=0$show=home

Topvrouwen 2020: Mannen én vrouwen samen in de top

van links naar rechts:
 Hans Klaasse, Caroline Nagtegaal, Nathalie van Huet, Kees van 't Zelfde, Chantal Roest, Catharina Bieringa. niet afgebeeld: Barbara Keuzenkamp

Nathalie van Huet, directeur Business Development bij AGIN Timmermans, is toegetreden tot het bestuur Topvrouwen Rotterdam-Drechtsteden dat op 25 maart 2020 in De Link, het hoofdkantoor van KPN in Rotterdam, de Award Topvrouw 2020 uitreikt.

Jeroen Smit, auteur van onder meer De Prooi, zal de aanwezige genodigden aldaar in een keynote op prikkelende wijze meenemen in de transitie naar méér samenwerking van mannen én vrouwen in de top van profit en non-profit organisaties in Nederland. Ook Jacqueline Prins (Director Gender and LGBTI Equality by Ministry of Education, Culture and Science) verzorgt een deel van het programma, waarna een markant panel met vertegenwoordigers van belangrijke Rotterdamse en Drechtstedelijke actoren in gesprek gaat met moderator Ronald Nieuwenhuis (KPN Diversity & Social Entrepeneurship) en het publiek.


Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van Topvrouwen 2020.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het Bestuur Topvrouwen Rotterdam Drechtsteden, onder voorzitterschap van Chantal Roest, is gestart met de beoordeling van de kandidaten. Uit een lijst van zo’n 150 dames -opgespoord, aangewezen of door anderen aangedragen- is een eerste selectie gemaakt. Een klus die uiterst zorgvuldig plaatsvindt.

Het Bestuur Topvrouwen Rotterdam Drechtsteden bestaat uit vijf topvrouwen, ondersteund door Kees van ’t Zelfde (publiciteit en organisatie) en Hans Klaasse (secretariaat en organisatie) die als toegevoegde leden deel uitmaken van de jury. Members en lezers van Port of BUSINESS kunnen in een later stadium hun stem uitbrengen. Hiervoor zal de website www.topvrouwen2020.nl worden gebruikt. Let dus op de berichtgeving in het komende nummer van Port of BUSINESS. U kunt als lezer in hoge mate de uitslag bepalen.

De uiteindelijke verkiezing van de winnares vraagt om een stevige voorbereiding, goed hanteerbare selectiecriteria en een nauwkeurige toetsing op deze criteria. Hiertoe zal het Bestuur Topvrouwen Rotterdam Drechtsteden dat naast Chantal Roest bestaat uit Barbara Keuzenkamp, Caroline Nagtegaal, Catharina Bieringa en Nathalie van Huet, in het laatste stadium van de verkiezing gebruik maken van een toetsingscommissie. TOPVROUWEN 2020 is zeker geen eenmalig evenement. Het is de bedoeling dit evenement jaarlijks te laten terugkeren. Ook denkt het Bestuur Topvrouwen Rotterdam Drechtsteden na over de verschillende categorieën waaruit de voorgedragen kandidaten komen. Iedere categorie kent zijn eigen toppers! Kortom, het borrelt en bruist bij de initiatiefnemers en het Bestuur Topvrouwen Rotterdam Drechtsteden. En dat laatste past helemaal bij deze regio. Wanneer we vergaderen op de 19e verdieping van het KPN-gebouw op de kop van Zuid ligt Rotterdam als het ware aan de voeten van de dames en heren van het Bestuur Top- vrouwen Rotterdam Drechtsteden. Beeldspraak! Anderzijds is het wel de inspiratiebron van de organisatoren. Rotterdam-Rijnmond-Drechtsteden is immers de regio waar het gebeurt.

CAROLINE NAGTEGAAL
Caroline Nagtegaal is sinds 2017 lid van het Europees Parlement namens de VVD. Ze zet zich binnen Europa in voor transport over land, op zee en in de lucht vanuit de commissies Transport en Toerisme. Vanuit de commissie Economische en Monetaire zaken hamert ze op een stabiele munt en het houden aan begrotingsafspraken door alle lidstaten. Caroline is een RotterDame en heeft werkervaring opgedaan bij het Havenbedrijf Rotterdam en Royal Schiphol Group. Zij zit in het Bestuur Topvrouwen Rotterdam Drechtsteden om de volgende reden: "Op deze wijze laten we nog eens zien welke geweldige dames ons Rotterdam elke dag een stukje perfecter, mooier en gaver maken. Daar wil ik me graag voor inzetten. Onze regio is dat volop en absoluut waard!"

NATHALIE VAN HUET
Nathalie van Huet is Directeur Business Development bij AGIN Timmermans Gerechtsdeurwaarders, Juristen en Incassospecialisten en participeert in Your Change Company, training en coaching in leiderschap en veranderprocessen en in familiebedrijf Croonenborgh Vastgoed en Investeringen. Nathalie neemt graag deel in het Bestuur Topvrouwen Rotterdam Drechtsteden omdat zij vindt dat getalenteerde vrouwen vaak te bescheiden zijn om zichzelf te etaleren. Dat mag (moet) vaker gebeuren en daar draagt deze verkiezing aan bij. Vooral de carriéreverhalen van de vrouwen kunnen andere vrouwen inspireren. Er is een enorm potentieel aan vrouwelijk talent in Nederland, maar dat wordt helaas nog te weinig ingezet, ook door vrouwen zelf, vindt Nathalie.

BARBARA KEUZENKAMP
Barbara Keuzenkamp is directeur/eigenaar van BKCS, een bedrijf op het gebied van HR, Mediation en coaching. Daarnaast als voormalig secretaris van Werkgevers Drechtsteden bekend met het netwerk van de Drechtsteden waarbij zij constateert dat het aandeel topvrouwen sterk achterblijft. Teken aan de wand als je diep moet nadenken over de Topvrouwen binnen je eigen regio. Barbara heeft de indruk dat vrouwen op topposities in Nederland nog sterk achterblijven ten opzichte van het buitenland. “Ondanks het feit dat we in de academische wereld het aandeel vrouwen de laatste jaren extreem zien toenemen zien we dat op de arbeidsmarkt nog niet terug. Heeft dit nog steeds te maken met het geijkte rolpatroon?” Barbara vindt het belangrijk dat er door de organisatie van TOPVROUWEN 2020 aandacht komt voor de positie van (top)vrouwen in de regio Rotterdam-Rijnmond-Drechtsteden. “Ik wil daar een positieve bijdrage aan leveren. Topvrouwen kunnen vanuit hun positie het verschil maken voor de ‘next-generation’ en daarmee een inspiratiebron zijn voor (werkende) vrouwen. Met dit nieuwe initiatief en de impact hiervan moeten we het verschil kunnen maken”.

CATHARINA BIERINGA
“In mijn dagelijkse werkzaamheden raak ik geïnspireerd door creatief activeren, samen bouwen en verbinden. Het zorgen voor win-winsituaties is iets waar ik veel energie van krijg. Vanuit mijn jarenlange betrokkenheid bij OVG Real Estate, VNO- NCW regio Rotterdam, Bayards Build (Bayards Groep) en De Doelen heb ik de kracht van de regio Rotterdam en de daarin werkzame authentieke, gedreven, inspirerende, motiverende en resultaatgerichte vrouwen veelvuldig mogen ervaren. Met veel plezier zet ik mij dan ook in om samen met het Bestuur Topvrouwen Rotterdam Drechtsteden en de initiatiefnemers ‘Topvrouwen 2020 Rotterdam – Drechtsteden’ stevig op de kaart te zetten. Een evenement dat jaarlijks terugkeert. Daar wil ik aan helpen meebouwen”. aldus Catha- rina Bieringa.


CHANTAL ROEST
Chantal Roest is Vice-President Sales Public bij KPN en bestuursvoorzitter VNO-NCW VrouwenNetwerk. Zij ontwikkelde zich in haar carrière in verschillende sectoren. Van het opzetten van Strategisch Recruitment in een krachtenveld van achttien koninkrijken, het ontwikkelen van stadsbrede en nationale events tot aan het laten groeien en beter laten performen van (inter)nationale organisaties en divisies. Verder vervult Chantal diverse bestuursfuncties waaronder die van bestuursvoorzitter VNO-NCW VrouwenNetwerk. In haar huidige rol wil zij ervoor zorgen dat KPN Public verandert in een relevante dienstverlener die de Nederlandse samenleving veilig houdt en beschermt tegen digitale gevaren en risico’s. Haar motivatie voor haar rol als voorzitter van het Bestuur Topvrouwen Rotterdam Drechtsteden is dat zij sterk gelooft in de kracht van inclusie.

$type=list$c=20$m=0$show=/p/opdrchtgevers.html

$type=list$c=20$m=0$show=/p/debiteuren.html

$type=three$c=9$m=0$h=200$p=1$show=/p/extra-informatie.html

$type=one$c=5$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/tips-advies.html

$type=blogging$c=10$meta=0$p=1$show=/p/faq.html

$type=three$c=9$au=0$cm=0$h=200$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=two$h=170$meta=0$rm=0$snip=0

In de kijker_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$h=318$hide=/p/nieuws.html

Naam

archief,18,debiteuren,21,disciplines,6,extra,38,in de kijker,48,locaties,3,MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen),13,nieuws,75,nieuwsbrief,34,opdrachtgevers,50,SVI (Sociaal Verantwoord Incasseren),15,team,3,
ltr
item
AGIN Timmermans: Topvrouwen 2020: Mannen én vrouwen samen in de top
Topvrouwen 2020: Mannen én vrouwen samen in de top
https://1.bp.blogspot.com/-RYA0sX8EKJw/XlTM1lLUa8I/AAAAAAAAAog/pyxBYj5ER4EMGM7F1IJ3y3m3UgEYm8R5wCLcBGAsYHQ/s640/Topvrouwen.png
https://1.bp.blogspot.com/-RYA0sX8EKJw/XlTM1lLUa8I/AAAAAAAAAog/pyxBYj5ER4EMGM7F1IJ3y3m3UgEYm8R5wCLcBGAsYHQ/s72-c/Topvrouwen.png
AGIN Timmermans
https://www.agintimmermans.nl/2020/02/verkiezing-topvrouwen-2020.html
https://www.agintimmermans.nl/
https://www.agintimmermans.nl/
https://www.agintimmermans.nl/2020/02/verkiezing-topvrouwen-2020.html
true
2122490664212028938
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Lees meer Antwoord Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy